SEBES & BISSELING

Het Sebes & bisseling Team

Ons team bestaat uit gedreven literair agenten en medewerkers met een bewezen staat van dienst in het nationale en internationale boekenvak. De auteurs en hun boeken staan bij ons op de eerste plaats.

Paul
Sebes

Paul Sebes richtte het agentschap in 1998 op. Hij houdt zich bezig met de vertegenwoordiging van Europese auteurs over de hele wereld, en Amerikaanse en Britse auteurs in Noord-Europa. Sinds 2021 geeft hij ook leiding aan Sebes & Bisseling Scandinavia.

Willem
Bisseling

Willem Bisseling werkt sinds 2006 bij het agentschap en is sinds 2016 mede-eigenaar. Hij vertegenwoordigt Nederlandse auteurs en Amerikaanse en Britse agenten en uitgevers in Nederland en Scandinavië.

Charlotte
van Arnhem

Charlotte van Arnhem is junior agent en werkt sinds 2019 bij Sebes & Bisseling. Ze studeerde Engelse Taal & Cultuur en Psychologie en volgde de master Redacteur/editor aan de Universiteit van Amsterdam.

Christiaan
Boesenach

Christiaan Boesenach is agent. Hij werkt sinds 2017 bij het agentschap, waar hij zowel Nederlandse auteurs vertegenwoordigt als Britse, Amerikaanse en Scandinavische cliënten. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur en Filosofie en voltooide de master Redacteur/editor aan de Universiteit van Amsterdam.

Rita
van Elst

Rita van Elst is sinds 2010 werkzaam bij het agentschap. Zij doet de boekhouding en is verantwoordelijk voor de royalty-administratie.

Lester George
Hekking

Lester George Hekking werkt sinds 2009 bij het agentschap en is vicepresident van Sebes & Bisseling Literary Agency. Hij is verantwoordelijk voor alle Britse en Amerikaanse kinder-, jeugd- en YA-boeken. Daarnaast is hij hoofd van de contractadministratie.

Rik
Kleuver

Rik Kleuver is literair agent en werkt sinds 2016 bij het agentschap. Hij vertegenwoordigt vooral Europese, Amerikaanse en Britse auteurs in Noord-Europa. Hij is op zoek naar non-fictie in alle genres en literaire fictie.

Jeanine
Langenberg

Jeanine Langenberg begon haar carrière bij Sebes & Bisseling in 2008. Zij richt zich volledig op de vertegenwoordiging van Amerikaanse en Britse agenten en uitgevers in Nederland en Scandinavië.

Stéphanie
Nooteboom

Stéphanie Nooteboom werkt sinds 2014 bij het agentschap als literair agent en vertegenwoordigt Britse, Amerikaanse en Scandinavische auteurs namens hun primaire agent of uitgever. Daarnaast houdt zij zich bezig met contractadministratie.

MG_1013_cc_50

Ida blom

Ida Blom is directie-assistent van Sebes & Bisseling en Sebes & Bisseling Scandinavia, en werkt sinds 2021 bij het agentschap. Ze studeerde culturele antropologie in Amsterdam en New York, en werkte hiervoor bij Archipelago Books en Atlas Contact.

_MG_0961cc

Dave de jong

Dave de Jong werkt sinds 2021 als freelancer bij het agentschap ter assistentie van de boekhouding- en royalty-administratie. Inmiddels ondersteunt hij tevens bij de contractenadministratie van Sebes & Bisseling en Sebes & Bisseling Scandinavia.