Heeft u vragen? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Op veler verzoek hebben wij besloten deze zomer tijdelijk onze inbox voor ongevraagde manuscripten open te stellen. U kunt uw manuscript inzenden van 1 t/m 31 juli, via het formulier op onze website. Alle manuscripten worden zorgvuldig bekeken. Inzenders van manuscripten krijgen uiterlijk 1 september bericht, controleer hiervoor ook uw spambox.

We kunnen helaas niet inhoudelijk ingaan op alle ingestuurde manuscripten. Mocht uit het bericht dat u van ons krijgt blijken dat wij niet overgaan tot een gesprek of representatie, dan wordt hierover daarna niet verder inhoudelijk (per e-mail of telefonisch) gecorrespondeerd.

U stuurt uw manuscript in tussen 1 en 31 juli 2022. Manuscripten die buiten deze periode om ingestuurd worden, worden niet in behandeling genomen.

Wat u instuurt:

In één word-document: een begeleidende brief met daarin een korte bio, een synopsis/samenvatting en het Nederlandstalige manuscript (in deze volgorde), 1,5 regelafstand, lettergrootte 12. Is uw manuscript nog niet voltooid, dan kunt u ook een deel van het manuscript insturen.