Sander Aarts

Missie Mindset

In Missie mindset is ex-militair Sander Aarts terug met heel veel praktische tips, en geeft hij advies om optimaal te kunnen presteren, onder alle omstandigheden. Helder gestructureerd zet hij uiteen hoe je elke ‘missie’ in je leven kunt voorbereiden en uitvoeren, wat die missie ook is. Of je nu op zoek bent naar meer persoonlijke ontwikkeling in je werk, vastloopt door een burn-out, uit elkaar gaat met je partner of een andere confrontatie hebt met het leven, Missie mindset gaat je helpen! 

“Vol met bloedstollende avonturen maar vooral handvatten om net zo mentaal weerbaar te worden als deze voormalige supermilitair.”

– De Telegraaf

“Als iemand weet hoe je meer uit jezelf kunt halen, is het wel de man die dertig vuurgevechten heeft overleefd. Wat een inspirerend boek heeft Aarts geschreven!”

– Marion Pauw

“Sander Aarts vertelt over zijn ervaringen, drijfveren en dilemma’s. Ik beveel dit boek van harte aan.”

– John van den Heuvel

Aarts, Sander c Frank Ruiter

Sander Aarts

Sander Aarts heeft als een van de weinige Nederlanders de zwaarste militaire opleidingen in Nederland voltooid, en heeft zestien jaar lang operationeel gediend bij de Special Forces van het Korps Mariniers. In 2018 is hij na eervol ontslag voor zijn verdiensten bij de Special Forces tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau benoemd.

Deel deze pagina

Sander Aarts

Missie Mindset