Marlies Koers

Sorry dat ik je wakker bel

Van beschuit met muisjes direct door naar een live interview op nationale televisie: het leven van verloskundige Marlies Koers is er niet rustiger op geworden na het schrijven van haar eerste boek. Met veel energie en plezier geeft ze in haar tweede boek Sorry dat ik je wakker bel opnieuw een uniek inkijkje in haar dynamische leven als verloskundige, met op de achtergrond de corona-babyboom. 

““Marlies geeft ons toegang tot een schatkamer aan ontroerende, opmerkelijke, maar zeker ook hilarische verhalen die ze zelf heeft meegemaakt.”

– Maurits Spijkerman, NewBe TV

“Het boek is geschreven met humor, passie en emoties. Je kan merken dat dit werk echt haar passie is en dat ze het met alle liefde doet. Zeker 5 sterren waard.”

– Recensie op hebban.nl

StancePhotography_MarliesKoers-15

Marlies Koers

Marlies Koers studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie Groningen. Ze werkt met drie collega’s in een middelgrote stadspraktijk. In haar vrije tijd schrijft Marlies artikelen en blogs, en zij is columniste voor het tijdschrift WIJ Jonge Ouders. Ook organiseert ze thema-avonden, workshops en symposia op het gebied van verloskunde.

Deel deze pagina

Marlies Koers

Sorry dat ik je wakker bel